Al sinds 1980 actief!

Aad de Koning is begonnen in Bleiswijk aan de Anjerweg met het kweken van komkommers, en vier jaar later overgestapt op zomerbloemen, namelijk asters en gips.

Begin 1998 is er een aanvang gemaakt met de bouw van een geheel nieuw bedrijf aan de Albert van 't Hartweg in Bleiswijk. Op dit nieuwe bedrijf, dat toen de naam Kwekerij Koningshof heeft gekregen worden sindsdien uitsluitend grootbloemige cymbidiums gekweekt.

2e Generatie

2e Generatie

In 2013 is de zoon van Aad toegetreden tot het bedrijf.

Samen met zoon Frans de Koning runnen zij tot op heden de kwekerij. Met deze tweede generatie in het bedrijf is de continuïteit en de toekomst van de cymbidium teelt bij Kwekerij Koningshof gewaarborgd.

Jaarrond teelt

Jaarrond teelt

Van oudsher is de cymbidium teelt in Nederland een seizoen teelt.

De gebruikelijke bloeitijd van de cymbidium valt vooral in de winter maanden. Door de nieuwste kassen, technieken en een breed assortiment zorgen we er bij Kwekerij Koningshof voor dat er ook in de zomerperiode cymbidiums verkrijgbaar zijn.

Verpakkingen

Verpakkingen

Wat betreft verpakkingen is bijna alles mogelijk, de cymbidiums worden vers gesneden en verpakt in dozen naar wens van de klant.

Hierbij is het mogelijk om gemengd met verschillende kleuren in een doos of rassen op kleur te bestellen. De hoofdkleuren wit, groen, roze en geel zijn altijd beschikbaar in verschillende lengtes. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? U kunt altijd contact opnemen, wij staan u graag te woord.

Gevestigd aan Albert van ’t Hartweg 23 2665 LJ Bleiswijk